Bart Drykoningen

Bart heeft gestudeerd in Tilburg, Utrecht en Genua. Advocaat sinds 1996. Houdt van werken en winnen. Bart is lid van de LSA, de specialisatievereniging van letselschadeadvocaten en is cum laude geslaagd voor de Grotius opleiding Personenschade, de meest intensieve opleiding op dit vakgebied. Bart heeft ruime ervaring met letselschade, en was ook betrokken bij grote zaken zoals de crash van vlucht TK 1951 van Turkish Airlines in 2009. Behalve slachtoffers met letsel staat Bart ook particulieren en ondernemers bij in civielrechtelijke geschillen en procedures. Bart staat voor zijn cliënten, tot het eind.

Bart Drykoningen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: letselschade, burgerlijk procesrecht en sportrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Dorrit Schröder

Dorrit is advocaat sinds 2006. Ze is onze specialist op het gebied van familierecht en arbeidsrecht en is daarnaast scheidingsmediator. In 2016 heeft Dorrit de meerjarige specialisatieopleiding tot scheidingsadvocaat / mediator van de vFAS afgerond en sinds 2017 is ze lid van deze specialisatievereniging. In 2017 heeft Dorrit ook de Grotius opleiding Arbeidsrecht gedaan, de meest intensieve opleiding op dit vakgebied. En uiteraard heeft Dorrit ook deze opleiding met goed gevolg afgerond.

Dorrit Schröder heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: personen- en familierecht en strafrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Iris Penning

Iris heeft haar bachelor behaald aan het Utrecht Law College, het honoursprogramma van de Universiteit Utrecht. In 2011 heeft ze een half jaar aan de Universiteit van Uppsala in Zweden gestudeerd en in 2014 is ze aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd in twee masters, privaatrecht en gezondheidsrecht. In 2020 is Iris cum laude geslaagd voor de Grotius opleiding Personenschade, de meeste intensieve opleiding op het gebied van letselschade. Iris legt zich in haar praktijk toe op letselschade, sociale zekerheid en huurrecht.

Iris Penning heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: letselschade en verbintenissenrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Rubin Vermeer

Vanaf 1 december 2018 is Rubin Vermeer het team van Schröder & Drykoningen Advocaten komen versterken. Rubin is werkzaam in de algemene praktijk, met name in het strafrecht en het personen- en familierecht.


Melanie van den Oudenalder

Onze juridische topsecretaresse zorgt ervoor dat alles hier in goede banen loopt. Melanie schept orde in de chaos en brengt rust in de hectiek. Ze ziet erop toe dat we onze stukken op tijd indienen en dat we op tijd de deur uitgaan op weg naar zittingen en afspraken. Onmisbaar als olie in een motor!


Johan Vink

Johan Vink is het hoofd van de financiële administratie met ruim 25 jaar ervaring bij verschillende advocatenkantoren.