Bart Drykoningen

Bart heeft gestudeerd in Tilburg, Utrecht en Genua. Advocaat sinds 1996. Houdt van werken en winnen. Bart is lid van de LSA, de specialisatievereniging van letselschadeadvocaten en is cum laude geslaagd voor de Grotius opleiding Personenschade, de meest intensieve opleiding op dit vakgebied. Bart heeft ruime ervaring met letselschade, en was ook betrokken bij grote zaken zoals de crash van vlucht TK 1951 van Turkish Airlines in 2009. Behalve slachtoffers met letsel staat Bart ook particulieren en ondernemers bij in civielrechtelijke geschillen en procedures. Bart staat voor zijn cliënten, tot het eind.


Dorrit Schröder

Dorrit is advocaat sinds 2006. Ze is onze specialist op het gebied van familierecht en arbeidsrecht en is daarnaast scheidingsmediator. In 2016 heeft Dorrit de meerjarige specialisatieopleiding tot scheidingsadvocaat / mediator van de vFAS afgerond en sinds 2017 is ze lid van deze specialisatievereniging. In 2017 heeft Dorrit ook de Grotius opleiding Arbeidsrecht gedaan, de meest intensieve opleiding op dit vakgebied. En uiteraard heeft Dorrit ook deze opleiding met goed gevolg afgerond.


Iris Penning

Iris heeft haar bachelor behaald aan het Utrecht Law College, het honoursprogramma van de Universiteit Utrecht. In 2011 heeft ze een half jaar aan de Universiteit van Uppsala in Zweden gestudeerd en in 2014 is ze aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd in twee masters, privaatrecht en gezondheidsrecht. Iris heeft tijdens haar studie gewerkt als griffier bij de Centrale Raad van Beroep. Ze heeft dus niet alleen op hoog niveau gestudeerd, maar heeft tijdens haar studie ook het rechtsbedrijf al op het hoogste niveau leren kennen. Iris legt zich in haar praktijk met name toe op letselschade, sociale zekerheid en huurrecht.


Rubin Vermeer

Vanaf 1 december 2018 is Rubin Vermeer het team van Schröder & Drykoningen Advocaten komen versterken. Rubin is werkzaam in de algemene praktijk.


Melanie van den Oudenalder

Onze juridische topsecretaresse zorgt ervoor dat alles hier in goede banen loopt. Melanie schept orde in de chaos en brengt rust in de hectiek. Ze ziet erop toe dat we onze stukken op tijd indienen en dat we op tijd de deur uitgaan op weg naar zittingen en afspraken. Onmisbaar als olie in een motor!


Johan Vink

Johan Vink is het hoofd van de financiële administratie met ruim 25 jaar ervaring bij verschillende advocatenkantoren.